Eerlijk over geld

Geld verdienen met de app Roamler

Je dacht alle manieren om online geld te verdienen al te kennen? Dan heb je het mis als je Roamler nog niet kent. Want met Roamler kun je eenvoudig met je smartphone een zakcentje bijverdienen. Via Roamler krijg je verschillende opdrachten die je kunt voltooien door langs te gaan bij de supermarkt, tankstation of drogisterij in je eigen buurt. Het is dan   bijvoorbeeld de bedoeling dat je een foto maakt van hoe een bepaalde actie erbij staat in de winkel. Hiermee verdien jij geld en weten producenten  en leveranciers hoe de schappen erbij staan  in de winkels.

Hoe werkt Roamler precies?

Roamler is een app voor je smartphone en te downloaden voor iOS en Android, gewoon via de appstore. Om je te kunnen aanmelden heb je een invite (uitnodiging) nodig van een andere gebruiker. Hiervoor heeft de andere gebruiker je e-mailadres nodig om je een uitnodiging te sturen. Het is helemaal niet zo lastig om aan een invite te komen. Zo zijn er een aantal te vinden op de facebookpagina van Roamler of door te zoeken op #roamler via Twitter. Roamler werkt op deze manier om   zo de kwaliteit van de onderzoeken te waarborgen. Voordat je aan de slag kunt heb je dus een invite nodig.

Wat voor opdrachten krijg je via Roamler?

De opdrachten die je kunt krijgen via Roamler zijn wisselend. Zo kan er gevraagd worden wat de prijs is van een bepaald product in de supermarkt of moet je een foto maken van een actieproduct. Daarnaast kan er ook om je mening gevraagd worden over producten en acties. Met een betaalde opdracht verdien je gemiddeld tussen de 2 en 4 euro per keer. Naast betaalde opdrachten zijn er ook opdrachten waarmee je XP (experience points) kunt verdienen.

XP en saldo uitbetalen

Voor het voltooien van opdrachten krijg je geld of XP. Geld dat je verdiend hebt kun je eenvoudig laten uitbetalen via Paypal. XP verdienen is net zo belangrijk, want met voldoende XP kun je naar een volgend level. Hoe hoger je level hoe meer betaalde opdrachten je mag uitvoeren. Dit alles maakt het geld verdienen niet alleen rendabel maar ook nog eens erg leuk!

Meer over geld verdienen via het internet? Lees dan ons artikel: Geld verdienen als panellid! 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.