Eerlijk over geld

StudyNotes.nl het nieuwe studentenportaal

Goed nieuws! In samenwerking met jongerenwebsite 18ennu.nl hebben we een nieuwe website online gezet speciaal voor jongeren en studenten. Het nieuwe studentenportaal www.studynotes.nl helpt studenten niet alleen met hun geldzaken, maar met alle vragen die studenten tegen komen in hun studentenleven. Denk hierbij aan het inschrijven voor een studentenkamer, het kiezen van de juiste hogeschool en het regelen van verzekeringen. Daarnaast brengt StudyNotes.nl het laatste studentennieuws en alle veranderingen rondom studie en studiefinanciering. Alles wat studenten belangrijk vinden op één plek!

Wat is een studentenportaal?

Een studentenportaal is een plek waar alle informatie voor studenten op één centrale plek te vinden is. Ook is er de mogelijkheid om te reageren op de geschreven artikelen, zodat studenten maximale input hebben op de gegeven informatie. Dit zorgt ervoor dat het niet alleen een website is voor studenten, maar ook zeker door studenten!

StudyNotes.nl is er ook voor niet studenten

StudyNotes.nl is een studentenportaal speciaal opgezet voor studenten met een studentenleven. Dit betekent niet dat wanneer je geen student bent de informatie niet handig kan zijn. Op StudyNotes.nl kan je natuurlijk ook gewoon terecht als je al even klaar bent met het studentenleven. Zo geven we er bijvoorbeeld handige tips over het verdienen van geld en leggen we uit hoe je toeslagen kunt aanvragen.

Dus waar wacht jij nog op en klik door naar het nieuwste studentenportaal van Nederland www.studynotes.nl.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.