Eerlijk over geld

Cashback op al je online aankopen, het kan!

Het lijkt wel alsof heel Nederland de mogelijkheden voor cashback heeft omarmd, want cashback is populairder dan ooit. Iedere maand weer zijn er ruim 500.000 zoekopdrachten naar cashback acties in Google. Om ervoor te zorgen dat ook jij optimaal kunt profiteren van cashback op al je online aankopen hebben we dit voor je uitgezocht. Maar voordat je optimaal kunt profiteren van cashback op je online aankopen is het handig om te weten hoe cashback precies werkt.

Zo werkt cashback op je online aankopen

Om cashback te krijgen op al je online aankopen is het nodig om jezelf aan te melden bij een cashback website. Deze cashback website toont je vervolgens in een handig overzicht bij welke webshops je cashback kunt ontvangen, dit zijn er altijd meer dan je denkt!

Hetgeen wat cashback websites eigenlijk doen is simpelweg reclame maken voor verschillende webshops, waar je toch al van plan was je aankopen te doen. Voor het reclame maken en de aankopen die jij vervolgens via de cashback website doet ontvangt de cashback website een vergoeding. Deze vergoeding delen ze met jou als lid, wel zo eerlijk.

Stel je wilt dus schoenen kopen bij Zalando. De cashback website waar je lid bent biedt Zalando in de meeste gevallen gewoon aan. Wat je moet doen is de Zalando website bezoeken via jouw ledenaccount op de cashbacksite. Dit doe je door op het logo van Zalando te klikken in het webshopoverzicht binnen je ledenaccount op de cashback website. Vervolgens koop je de schoenen gewoon zoals je gewend bent op de website van Zalando. Na je aankoop ontvang je automatisch een berichtje van de cashback website dat je aankoop is gelukt via de cashback website. Vervolgens ontvang je de verdiende punten of cash in je ledenaccount, deze kun je dan laten uitbetalen.

Aanmelden is gratis en verplicht je tot niks

Cashback krijgen op al je online aankopen is dus helemaal niet zo lastig. Waar wacht je nog op en ga vandaag nog aan de slag! Aanmelden op de volgende cashback websites kost je niks en je zit nergens aan vast, daarnaast ontvang je ook nog een welkomstbonus voor het lid worden.

  1. SpaarActief – € 1,00 aanmeldbonus
  2. EuroClix – € 1,95 aanmeldbonus
  3. ZinnGeld – € 10,- cadeaubon als aanmeldbonus
  4. GekkenGoud – € 1,00 aanmeldbonus
  5. DoublePoints – € 1,95 aanmeldbonus

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.