Eerlijk over geld

Boodschappen doen bij Picnic de voor en nadelen

Het grote nadeel van boodschappen doen terwijl je trek hebt is dat je met veel te veel thuiskomt. Boodschappen zijn al duur genoeg en dan ga je ook nog eens veel kopen dat je eigenlijk niet nodig hebt. Een oplossing is boodschappen doen vanuit huis, zo ontloop je alle verleidingen die er zijn in een supermarkt. Tot een paar jaar geleden was online boodschappen doen en het laten bezorgen erg duur en zeker voor mensen met een klein budget niet aantrekkelijk. Gelukkig is er nu Picnic. Picnic is een app waarmee je online boodschappen kunt doen via je smartphone en deze worden vervolgens gratis thuisbezorgd.

Download vandaag nog de Picnic app en je eerste 5 euro aan boodschappen zijn gratis!

Nooit meer sjouwen met boodschappen!

Ideaal, nooit meer sjouwen met je boodschappen en bestellen in een app vanuit je luie stoel. Het is dan ook één van de redenen waarom boodschappen bestellen bij Picnic steeds populairder wordt. Het bespaart je niet alleen een hoop tijd, maar ook geld. De bezorging is gratis en ze beschikken over een hoop budget-producten. Ook geschikt mensen met een klein budget dus. Probeer het eens en download de Picnic app vandaag nog.

Voordelen Picnic
  • Boodschappen doen via een app die overzichtelijk is ingericht.
  • De bezorging is gratis.
  • Ze bezorgen in een tijdvak van 20 minuten. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. Ook kan je de bezorger in de gaten houden in de app op een landkaartje.
Nadelen Picnic
  • Het aanbod is niet heel groot. Waar sommige supermarkten 10 verschillende soorten zeezout verkopen, heeft Picnic er 2 in hun assortiment. Dit maakt het wel overzichtelijk in de app.
  • Het is (nog) niet mogelijk om in heel Nederland te bestellen bij Picnic.

Helemaal overtuigd of wil je het gewoon eens proberen? Download dan de Picnic app en laat ons via Facebook weten wat je van Picnic vindt.

Download vandaag nog de Picnic app en je eerste 5 euro aan boodschappen zijn gratis!

Bron 18ennu.nl

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.