Eerlijk over geld

Banen met het hoogste salaris

Zoals iedereen ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren om meer geld op zak te hebben. Want met een lege portemonnee rondlopen is niks, alles kost geld. Werk vinden dat goed geld oplevert is niet altijd even eenvoudig. Om je wat op weg te helpen hebben we hieronder een aantal baantjes op een rijtje gezet waarbij je verzekerd bent van een goed salaris.

Proefpersoon

Er zijn altijd wel onderzoeksbureaus die op zoek zijn naar proefpersonen voor het testen van bijvoorbeeld medicijnen. Dat klinkt erg spannend, maar is het niet echt. Het gebeurt allemaal binnen de grenzen van de wet en de risico’s zijn dus klein. Als proefpersoon moet je meestal een aantal dagen achter elkaar beschikbaar zijn en wordt er soms van je verwacht dat je blijft slapen, maar dit levert dan ook goed geld op. Als proefpersoon verdien je al snel 2500 euro per test.

Panellid

Als panellid kun je lekker bijverdienen vanuit je luie stoel, online! Met het invullen van enquêtes valt namelijk goed geld te verdienen. Hoeveel geld je verdient als panellid hangt net als het hebben van een eigen bedrijfje helemaal af van hoeveel tijd je erin steekt. Vul je elke dag een aantal enquêtes in dan verdien je al snel 20 euro per dag, dat is 140 euro per week. Een goed salaris voor een paar uurtjes werk. Panellid worden is vrij eenvoudig, aanmelden is zo gedaan. Hieronder vind je een overzicht van een aantal enquêtebureaus waarbij je direct aan de slag kunt.

Lees hier hoe je panellid kunt worden.

Callcentermedewerker

Als je wel eens op zoek bent gegaan naar werk op vacaturewebsites ben je de vacature voor callcentermedewerker vast vaak tegengekomen. Ze zijn namelijk altijd op zoek naar callcentermedewerkers. Jouw taak als callcentermedewerker is dat je meestal producten telefonisch moet gaan verkopen. Een beetje bijdehand en mondig zijn is handig als callcentermedewerker, het is dan ook niet altijd voor iedereen weggelegd. Mocht het je liggen dan kun je er goed mee verdienen. Gemiddeld verdien je als callcentermedewerker zo’n 8 euro per uur. Daarnaast ontvang je meestal een bonus wanneer je daadwerkelijk iets verkocht hebt. Tel uit je winst!

Vlogger of blogger

Heb je een goed verhaal en kun je dit leuk verwoorden in een blog of vlog dan kun je hier goed geld mee verdienen. Lukt het je om veel lezers en/of viewers aan je te binden dan verdien je al snel leuk bij middels advertentie-inkomsten. Om te beginnen met bloggen of vloggen heb je wel een leuk talent nodig of bijzonder grappig zijn om mensen aan je te binden. Maar niet geschoten is altijd mis, dus begin vandaag nog met bloggen en/of vloggen.

Naast deze 5 voorbeelden kun je natuurlijk altijd nog “old school” je CV uploaden op een vacaturesite. Er zijn altijd wel werkgevers op zoek naar nieuwe en vooral enthousiaste werknemers.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.