Steun juist in deze tijd een goed doel!

Juist in tijden van crisis is het belangrijk om ook eens extra aan anderen te denken. Zo kan je boodschappen gaan doen voor je hoogbejaarde buurman of eens vaker mensen opbellen om te vragen hoe het gaat. Daarnaast kan je natuurlijk nog veel meer doen, zelfs op afstand. Een goed doel steunen is één van de dingen die je kunt doen om juist in deze tijd anderen wat op weg te helpen. Dit kan je doen door direct over te maken naar het goede doel of mee te spelen met goede doelen loterijen. Er zijn in Nederland een aantal goede doelen loterijen die veel mooie initiatieven steunen en waarbij je zelf ook nog eens kans maakt op leuke prijzen. Allemaal leuk en aardig, maar wist je dat er ook een goede doelen loterij is die alleen goede doelen voor kinderen steunt?

Lot of Happiness, de loterij van goede doelen voor kinderen

Lot of Happiness is een goede doelen loterij die het verschil maakt voor kinderen in zowel Nederland als het buitenland. Wanneer je meespeelt met Lot of Happiness maak je niet alleen kans op leuke prijzen, maar steun je ook een aantal goede doelen die zich inzetten voor kinderen. Denk hierbij aan de Clini Clowns, Make A Wish en Kika. Als je er voor kiest om mee te spelen en een supporter wordt zorgt het goede doel er voor dat minstens de helft van je inleg wordt gebruikt om kansen van kinderen te verbeteren. De andere helft gaat o.a. naar de prijzen die er te winnen zijn.

Dus waar wacht je nog op? Steun vandaag nog een goed doel naar keuze en speel mee. De winkans van Lot of Happiness is trouwens ongeveer 1 op 5 per lot. Speel bewust, 18+.