Geld besparen met een waterontharder

Naast alle bespaartips waar we al vaak over hebben bericht op deze website zijn er meer manieren om geld te besparen. Wist je bijvoorbeeld dat je geld kunt besparen door het plaatsen van een waterontharder in je huis? Met een waterontharder zorg je ervoor dat er minder kalk in het water zit. Hierdoor hoef je minder antikalk te gebruiken bij het schoonmaken van je douchecabine, gaan je apparaten die water gebruiken minder snel kapot door kalkaanslag en bespaar je flink op je energierekening.

Voordelen van een waterontharder

Je hebt vast wel eens een reclame voorbij zien komen van waterontharders. Met een waterontharder in huis zorg je ervoor dat er minder kalk in het water zit. Minder kalk betekent minder kalkaanslag en hierdoor kan je een hoop geld besparen. Dit zijn de voordelen van een waterontharder:

  1. Door kalkaanslag op verwarmingselementen moeten deze harder werken. Je waterkoker en wasmachine verbruiken door kalk in het water dus meer stroom.
  2. Apparaten worden door kalkaanslag aangetast en gaan dus minder lang mee. Minder kalk in het water zorgt er dan ook voor dat je appraten een langere levensduur hebben.
  3. Minder kalk in het water betekent geen kalkaanslag. Je hoeft dus niet meer zo vaak in de weer met schoonmaakmiddeltjes. Antikalk-producten zijn erg duur en hierop kan je met een waterontharder flink wat geld besparen.
  4. Wanneer er minder kalk in het water zit doordat je een waterontharder in huis hebt is je wasgoed zachter na een wasbeurt. Je hoeft dan ook minder wasverzachter te gebruiken.
  5. Je bent goed bezig voor het milieu. Doordat je apparaten aanzienlijk minder stroom verbruiken. Een echte win-win situatie dus.

Wil je ook profiteren van bovenstaande voordelen? Bestel dan vandaag nog je eigen waterontharder. Een waterontharder kan je zonder hulp binnen 5 minuten installeren. Na het installeren heb je direct tot wel 85% minder kalk in je leidingwater. Minder kalk in je leidingwater zorgt er ook voor dat je water lekkerder smaakt. Daarnaast geloven veel mensen dat het gezond is om minder kalk binnen te krijgen. Wacht dan ook niet langer en profiteer van de voordelen, bestel vandaag nog een Amfa4000 waterontharder.