Eerlijk over geld

Bitcoin steeds populairder!

Iedereen heeft het er tegenwoordig over en ook steeds meer jongeren en studenten tonen interesse in de virtuele munt bitcoin. De bitcoin is een van de vele virtuele munten van dit moment die de afgelopen weken records breken met de waarde ervan. Het in je bezit hebben en het handelen in de bitcoin is dan ook steeds populairder aan het worden. Vooral onder jongeren en studenten is het populair, omdat ze denken hier snel geld mee te kunnen maken. Snel geld maken met een virtuele munt is mogelijk, maar je kunt net zo snel al je inleg zien verdwijnen als sneeuw voor de zon. Stop dan ook nooit geld dat niet van jou is of dat je simpelweg niet kunt missen zomaar in een virtuele munt als de bitcoin. Want naast de vele succesverhalen die je vast hebt gehoord in het nieuws de afgelopen weken zijn er ook studenten die al heel wat geld hebben verloren door te investeren in virtuele munten.

Hoe kan ik handelen in Bitcoins?

Om te kunnen handelen in een virtuele munt als de bitcoin moet je eerst zo’n virtuele munt kopen. Om een virtuele munt te kunnen kopen heb je een digitale portemonnee nodig waar je deze in kunt bewaren, ook wel een wallet genoemd. Die wallet hoef je niet perse via dezelfde website aan te maken als waar je de bitcoin wilt gaan kopen. Elke wallet heeft namelijk een unieke code waarheen je jouw gekochte virtuele munten kunt versturen.

Ben je net nieuw in de wereld van de virtuele munten dan kan het handig zijn om juist te kiezen voor een platform waar je zowel bitcoins kunt verhandelen als bewaren in je wallet. Een voorbeeld hiervan is Litebit.eu. Via deze website kun je handelen in de meest bekende virutele munten, waaronder de bitcoin en Ethereum. Zorg er altijd voor dat je jouw wallet beveiligd door middel van meerdere verificaties zoals een wachtwoord en sms-functie. Dit is wel zo veilig!

Ben je er helemaal klaar voor om je eerste bitcoin te kopen? Neem dan eens een kijkje op Litebit.eu voor meer informatie. Let op: dit artikel is puur om te informeren en zeker geen advies! Handel nooit met geld dat je niet hebt of niet kunt missen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.